Selecteer een pagina

Een zonnige business deal !

 

Zonnepanelen voor u als zakelijke klant !
Solarama B.V. helpt u graag aan zonnige business kans.

 Voor zakelijke klanten kunnen zonnepanelen een duurzame oplossing zijn om de vaste lasten omlaag te brengen.Ook in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen draagt u bij aan de reductie van CO2 uitstoot.

Door de vaak toegepaste (grote) platte daken kunnen de zonnepanelen bijna altijd op het zuiden georiënteerd worden. Door het gebruik van hoogwaardige montage-systemen wordt het extra ballast op het dak geminimaliseerd. Ook voor golfplaten-/staaldaken zijn er vele mogelijkheden. Voor bedrijven zijn er aantrekkelijke fiscale voordelen waardoor u kosten fors lagere kunnen uitvallen. Solarama vertelt u hier graag meer over.

U moet weten dat er voor zakelijke klanten onderscheid wordt gemaakt in 2 categorieën, namelijke klein- en grootzakelijk.

Kleinzakelijk

Het gaat hier om aansluitingen met een capaciteit t/m 3x80A, oftewel kleinverbruik. Het grote verschil met een grootverbruik aansluiting is dat hier gesaldeerd mag worden. tevens hebben kleinverbruikers de mogelijkheid om naast de standaard fiscale voordelen een EIA-subsidie aan te vragen. Hierdoor kan men extra veel belastingvoordeel mee behalen. De EIA kunnen wij kosteloos voor u indienen.

Grootzakelijk

Bij aansluitingen boven de 3x80A spreekt men van een grootverbruiker. Omdat bij deze groep de stroomkosten vaak zeer laag zijn en salderen niet mogelijk is zal het langer duren voordat de investering is terugverdient. Om zonnepanelen toch rendabel te maken kan men zich inschrijven voor de SDE+ subsidieregeling. Deze subsidie bestaat uit verschillende fases waarop ingeschreven kan worden. Solarama kan ook dit kosteloos voor u uit handen nemen.

 

Wilt u als bedrijf een goed en no nonsens advies ?

Vul onderstaande contact formulier in en wij nemen contact met u op !

* verplichte velden om in te vullen