Selecteer een pagina

De EasySolar combineert een MPPT zonne-laadcontroller, een omvormer/lader en wisselstroomverdeling in één behuizing. Het product is eenvoudig te installeren, met een minimum aan bedrading.  

Zonnepanelen omvormer

Solarama B.V. biedt u een passende oplossing !

Een offgrid-systeem is een systeem dat dus zelfstandig zonder een net stroom kan opslaan en leveren.  Het Naast zonnepanelen en accu’s heeft een offgrid-systeem een apparaat nodig voor de omzetting van de zonne-energie naar 230V. Hiervoor zijn er verschillende onderdelen nodig, zoals een zonne-laadcontroler (mppt),  omvormer/lader en een wisselstroomverdeler (groepenkast/meterkast). 

Victron Easysolar

Victron Energie is de marktleider voor Off-grid oplossingen overal ter wereld. Doordat ze in heel veel landen actief zijn hebben ze ook meerdere hoofdkantoren die weer verschillende servicepartners aansturen. Hierdoor is een service ook snel ter plekke om eventuele problemen op te lossen. Wij van Solarama zijn natuurlijk altijd het eerste aanspreekpunt bij vragen en problemen. Victron levert systemen voor huizen boten en rijdende voertuigen. Wij maken gebruik van de Easysolar, dit omdat het een kant en klaar product is en hierdoor de installatietijd aanzienlijk wordt verkort en alles perfect op elkaar is afgestemd.

Alles-in-één stroomoplossing op zonne-energie.

De EasySolar combineert een MPPT zonne-laadcontroller, een omvormer/lader en wisselstroomverdeling in één behuizing.

Color Control paneel

Twee uitzonderlijke functies:

– Zorgt ervoor dat het opladen van de batterij door de MPPT laadregelaar vóórgaat.
– Verbinding met het internet, zodat remote monitoring (VRM website) en de afstandsbediening worden ingeschakeld.

Wisselstroomverdeling

De wisselstroomverdeling bestaat uit een aardlekschakelaar (30mA/16A) en vier wisselstroomuitgangen die van twee 10A- en twee 16A-contactverbrekers zijn voorzien. Een 16A-uitgang wordt aangestuurd door de wisselstroomingang: deze wordt alleen ingeschakeld als er wisselstroom beschikbaar is. Er zit een aansluiting voor een generator, die afhankelijk van het type automatisch wordt aangestuurd. Kortom een meterkast/groepenkast in één en een stroomvoorziening die u thuis ook gewend bent!

PowerAssist

De unieke PowerAssist-technologie beschermt het apparaat of de aggregaat voeding tegen overbelasting door, indien nodig, extra omvormvermogen toe te voegen.

Wilt u meer informatie over zonnepanelen systeem voor uw woning in bijvoorbeeld Spanje of Portugal ?

Heeft u interesse of wilt u advies over de mogelijkheden van zonnepanelen systeem voor uw (vakantie)woning ?

* verplichte velden om in te vullen