Selecteer een pagina

Zonnepanelen

Solarama B.V. biedt u een passende oplossing !

Voor de Zuid-Europese landen passen wij voornamelijk de zogenaamde glas-glas panelen toe. De rede dat wij dit doen heeft te maken met andere weersomstandigheden, zoals hogere temperaturen en zwaardere hagelbuien die in Zuid-Europese landen voorkomen.

Glas-glas zonnepanelen zijn de nieuwste zonnepanelen die het nadeel van zogenaamde degradatie van gangbare zonnepanelen wegnemen. Praktisch betekent dit voor u een langere levensduur en een hogere opbrengstgarantie.

Gangbare zonnepanelen bestaat uit een laag glas, een laag met zonnecellen en aan de achterzijde een kunststof folie. Deze lagen hebben een bepaalde kwetsbaarheid onder invloed van het jarenlang blootstaan aan vocht, temperatuurverschillen en mechanische spanningen. Zonnepaneel leveren hierdoor elk jaar een klein beetje vermogen in. De meeste fabrikanten geven nooit een 100% vermogensgarantie af. In de meeste gevallen ligt de vermogensgarantie op 80% na 25 jaar.

Een glas-glas-zonnepaneel daarentegen bestaat uit een laag glas, een laag met zonnecellen en aan de achterzijde wederom een laag met glas. Het paneel heeft veel minder last van vocht, temperatuurverschillen en mechanische spanningen. De degradatie van deze panelen is daardoor veel lager. Denim geeft een vermogensgarantie van 87,5% na 30 jaar. En Luxor geeft zelfs een garantie van 88,5% na 35 jaar.
 

Demin solar

Luxor Solar

Wilt u meer informatie over zonnepanelen systeem voor uw woning in bijvoorbeeld Spanje of Portugal ?

Heeft u interesse of wilt u advies over de mogelijkheden van zonnepanelen systeem voor uw (vakantie)woning ?

* verplichte velden om in te vullen