Selecteer een pagina

Monokristallijn Zonnepanelen

Solarama B.V. is dé zonnepanelen specialist en levert u alleen kwaliteit zonnepanelen. 

Op deze pagina vindt u meer informatie over de monokristal zonnepanelen merken waar wij mee werken.

Het bekende elektronicamerk LG introduceerde na 20 jaar research in 2008 haar eigen zonnepanelenlijn. LG hanteert de hoogste kwaliteitsnormen voor al haar producten en zeker ook voor haar zonnepanelen. Door de strikte kwaliteitsnormen die het zichzelf oplegt en de het wereldwijde ondersteuningsnetwerk is een lange levensduur en hoge elektriciteitsproductie gegarandeerd. Naast de kwaliteit is LG ook bekend om de vormgeving van haar producten. De afwerking van deze panelen is dan ook zeer hoogwaardig en het zwarte geanodiseerde frame zorgt dat deze panelen minder afsteken op pannendaken. Solarama levert u de nieuwste LG MonoX NeON zonnepanelen.

Krachtige Celtechnologie van LG

Dankzij de zelf ontwikkelde N-type technologie
leveren de high-performance modules van LG de
klant grote economische voordelen op.


100% elektroluminescentietest voltooid

Alle LG-modules worden in de verschillende

productiestadia aan de hand van

elektroluminescentie-inspectie getest.

Licht en robuust

Met een gewicht van slechts 16,8 kg, hebben de
LG-modules bewezen uitstekend duurzaam te zijn
tegen druk van buitenaf tot 5400 Pa.

Betrouwbare garanties

LG houdt vast aan haar producten met de

sterkte van een internationaal bedrijf en een
sterling garantiebeleid. Samen met een 10
jaar productgarantie wordt een 25 jaar lineaire

prestatiegarantie aangeboden.

Positieve vermogenstolerantie

LG levert zonnepanelen met een strenge

kwaliteitswaarborging en een positieve
nominale prestatietolerantie beginnend
met 0%

Het bedrijf is opgericht in 1997 en is sinds 2006 beursgenoteerd in New York. Het is daarmee een van de oudste zonnepanelen fabrikanten én het is financieel een van de gezondste. In een rapport van Barclays Bank werd Trina Solar dan ook aangewezen als de meest waarschijnlijke partij om bij de consolidatieslag in de solar markt als winnaar uit de bus te komen.

Trina Solar heeft het grootste deel van de productieketen in eigen hand, van Ingot, wafer, cel tot en met zonnepaneel. Ze heeft dus daarmee ook het hele kwaliteitstraject onder eigen controle en de producten worden in alle stadia rigoureus getest. Het eindproduct heeft naast de gebruikelijke TUV en MCS certificaten ook test-certificaten voor ammonia, zoutspray, PID en sandblast.

Trina Solar is het paneel van keuze voor veel grote spelers in de Europese markt, omdat het naast de zekerheid van een sterk bedrijf ook hoge opbrengsten genereert. Door de hoge eisen aan alle componenten maar ook een sublieme temperatuurscoëfficiënt en fill factor levert het hoge prestaties. Ook in de simulatiesoftware van onder andere PVSyst is dit duidelijk zichtbaar.

Tenslotte is Trina Solar een van de meest maatschappelijk verantwoorde ondernemingen in onze sector. Zo werd ze bijvoorbeeld in 2013 bovenaan geplaatst op de Silicon Valley Toxics Coalation Scorecard (SVTC 2013) als schoonste en meest verantwoorde producent. Boven bijvoorbeeld Solarworld, REC en ver boven onder andere Canadian Solar en JA Solar.

DENIM Solar is een zonnepanelen productlijn welke met de uiterste zorgvuldigheid is ontworpen volgens de hoogste kwaliteitseisen en met een uitstekende garantie en een high-end uitstraling. Op een DENIM Solar zonne-energiesysteem moet u immers minimaal 25 jaar zorgeloos kunnen vertrouwen.

Uitgebreid getest

Naast de standaardtesten zijn de DENIM Solar zonnepanelen ook getest op de bestandheid tegen vuur en het PID-effect.

Daarnaast worden alle zonnepanelen meermaals getest op microscopische breuken in de cellen. Tenslotte worden de prestaties van de Denim periodiek getest bij het Nederlandse testbedrijf Eternal Sun.

Kwaliteitscontrole (EL-Test)

De DENIM Solar zonnepanelen worden in de fabriek meerdere malen onderworpen aan een elektroluminescentietest (EL-Test). Deze ELTests helpen om voor het blote oog onzichtbare beschadigingen aan de zonne-cellen uit te sluiten.

Garantie:

 

 • 10 jaar productgarantie
 • 25 jaar lineaire vermogensgarantie

Q Cells Q.PEAK DUO BLK-G5

Hanwha Q-cells is een samenwerking tussen het Duitse Q-cells en moederbedrijf Hanwha (zuid Korea) deze panelen worden in Duitsland ontwikkeld en in Zuid Korea gemaakt.

De nieuwe Q.PEAK DUO BLK-G5 is een monokristallijnen zonnepaneel met prestatieklassen tot wel 320 Wp en een rendement van 19,3%. Q.PEAK DUO BLK-G5 zonnepanelen bieden een hogere opbrengst op kleinere oppervlakken. Dit wordt mogelijk gemaakt door de nieuwe generatie van Q.ANTUM’s wereldrecordhoudende celconcept dat nu is gecombineerd met state-of-the-art circuits, halfcellen en een zes-rail-ontwerp. Het voorvlak van de Q.PEAK DUO BLK-G5 is volledig zwart en verfraait het aanzicht van zelfs het meest exclusieve residentieel systeem.

De Anti-LID-technologie van de Q CELLS elimineert de door licht veroorzaakte degradatie (LID), waardoor de systeemprestaties aanzienlijk verlaagd worden, vrijwel geheel. Andere, conventionele monokristallijnen zonnecellen zullen hoge rendementsverliezen laten zien als ze aan het zonlicht blootgesteld worden. Met Q.PEAK DUO BLK-G5 is dit niet het geval, dankzij de Anti-LID-technologie.

Phono Solar werd in 2008 opgericht door SUMEC Group Corporation. Phono Solar heeft al verschillende mijlpalen gehaald en is onder andere opgenomen in de TOP Fortune global 500 in 2013. In 2014 werd het bedrijf erkend door Bloomberg BNEF als Tier 1 zonnepanelenfabrikant.

Phono Solar breidt voortdurend zijn productportfolio uit met o.a. hoog rendement modules, smart modules en glas-glas modules. Er worden enkel componenten van de hoogste kwaliteit toegepast en de zonnecellen worden op ampèrage gesorteerd om de weerstand binnen het paneel te minimaliseren en de prestaties te optimaliseren.

Ook de standaard IEC testen worden vele malen strenger uitgevoerd dan voorgeschreven staat en worden in een eigen testcentrum tal van testen uitgevoerd om de levensduur onder extreme condities te waarborgen.

In totaal heeft Phono Solar een productiecapaciteit van meer dan 800MW. Ook is het mogelijk de zonnepanelen van Phono Solar te herverzekeren bij SolarIF, dé instantie op het gebied solar verzekeringen.


WAAROM KIEST U VOOR PHONO SOLAR?

 • TIER 1 leverancier
 • Uitstekende prestaties bij zwakke lichtomstandigheden
 • Onafhankelijke tests bevestigen de hoge kwaliteit
 • Uitstekende temperatuurcoëfficiënt
 • Volledig zwarte panelen voor een esthetisch elegant dak
 • Bestand tegen zout, ammoniak, zand en PID
 • Hoogwaardige prestaties
  –   Zeer lichtdoorlatend EVA
  –   IP68 Junction Box
  –   Tot 25% meer opbrengst door geintegreerde SolarEdge optimizers
  –   10 jaar garantie

Ga naar de website van de leverancier:

Contact

Solarama B.V.
Langelersdijk 1
7245 PE
Laren Gld

Tel. 0573-794510
Mob. 06-15866157
info@solarama.nl

Algemeen

Algemene voorwaarden
Contact
Klantbeoordeling

Share This